Google Pixel 3 Mini există de fapt, apare cu procesor Snapdragon 710 în GFXBench

1.684 ori
<b>Google Pixel 3 Mini există de fapt, apare cu procesor Snapdragon 710 în GFXBench</b>În ultima vreme Google a fost foarte năstruşnică cu teaserele legate de telefoanele Pixel 3, indicând chiar existenţa unui model mai mic, foarte mic chiar. Glumea şi nu prea pentru că aşa numitul "Pixel 3 Mini" tocmai a apărut în baza de date a benchmark.

În ultima vreme Google a fost foarte năstruşnică cu teaserele legate de telefoanele Pixel 3, indicând chiar existenţa unui model mai mic, foarte mic chiar. Glumea şi nu prea pentru că aşa numitul "Pixel 3 Mini" tocmai a apărut în baza de date a benchmark-ului GFXBench.

Google Pixel 3 Mini

Google Pixel 3 Mini apare acolo cu un procesor Qualcomm Snapdragon 710, deşi e cam târziu să îşi facă loc în duetul de telefoane Pixel 3 care vine pe 9 octombrie. Pixel 3 şi Pixel 3 XL sunt bătute în cuie, dar modelul Mini a fost o glumă până acum, ca şi acel Pixel Ultra care apărea şi dispărea în zvonuri. Listarea din GFXBench a fost descoperită de Roland Quandt şi confirmă existenţa unui terminal catalogat drept Pixel 3 Mini.

Google Pixel 3 Mini există de fapt, apare cu procesor Snapdragon 710 în GFXBench

Are numele de cod "Bonito" şi ar avea un procesor Snapdragon 710 la interior, plus Android 9.0 Pie la bord. Din păcate nu avem şi alte detalii despre hardware, dar aş paria pe 4 GB RAM la interior, 64 GB de stocare şi evident fără slot microSD. Încă nu e foarte clar dacă acest telefon Pixel 3 Mini există sau nu, dar am 2 teorii:

  1. A fost pregătit pentru lansare în acest an dar anulat în ultima clipă
  2. Se va lansa la anul, dar mai devreme de toamnă, ca Pixel Ultra cu cameră duală, aşa cum spuneau zvonuri mai vechi

Posibil ca Google să vrea să intre pe piaţa smartphone cu un terminal mai ieftin şi mai mic astfel.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×