Google Pixel 3 ar putea sosi doar pe alb şi negru la debut, plus nuanţa “Sand” (nisip)

1.489 ori
<b>Google Pixel 3 ar putea sosi doar pe alb şi negru la debut, plus nuanţa “Sand” (nisip) </b>Cele mai multe speculaţii din jurul lui Pixel 3 şi cele mai ciudate au avut de-a face până acum cu... nuanţele sale de culoare. Am aflat la un moment 3 culori: alb, negru şi albastru pal, dar apoi au apărut şi teorii despre variante roz sau verde "mentă".

Cele mai multe speculaţii din jurul lui Pixel 3 şi cele mai ciudate au avut de-a face până acum cu... nuanţele sale de culoare. Am aflat la un moment 3 culori: alb, negru şi albastru pal, dar apoi au apărut şi teorii despre variante roz sau verde "mentă". Lucrurile încep să se clarifice după scăparea detaliată mai jos.

În ultimii 2 ani telefoanele Pixel au apărut pe alb, negru şi albastru, dar în 2018 strategia se schimbă. Teoretic variantele albe şi negre rămân bătute în cuie, dar a treia versiune e cea care intrigă. Scăpări din coduri sursă indică rozul că a treia variantă, dar un verde "mentă" a fost depistat pe site-uri Google din Japonia. Cei de la Android Headlines citează totuşi surse apropiate de Google, care afirmă că variantele "Mentă" (verde) şi "Aqua" (albastru) nu vor fi disponibile la debut pe 9 octombrie, ci ulterior. În schimb vom primi nuanţa "Sand" (nisip), adică un soi de bej-roz, pe care îl vedeţi în imaginea de mai jos.

Google Pixel 3 ar putea sosi doar pe alb şi negru la debut, plus nuanţa “Sand” (nisip)

Google Pixel 3 şi Pixel 3 XL sunt aşteptate să debuteze pe 9 octombrie, adică marţea viitoare. Ambele au camere duale frontale de 8 MP, Android 9.0 Pie că OS şi procesor Snapdragon 845 la interior. Au scanner de amprente în spate, o cameră singulară cu AI, 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Va diferi între ele diagonală şi capacitatea bateriei. Pixel are un ecran de 5.4 inch, iar Pixel 3 XL vine cu un ecran de 6.71 inch, ambele cu decupaj clasic "breton".

Bateriile sunt de 3000 mah şi respectiv 3430 mAh. La final de septembrie handset-urile au apărut într-un hands-on în Rusia şi am aflat şi detalii despre accesoriul special de încărcare Pixel Stand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×