Un posibil Sony Xperia XA (2017) apare pe web, certificat de FCC

1.242 ori
<b>Un posibil Sony Xperia XA (2017) apare pe web, certificat de FCC</b>În cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 din Barcelona, cei de la Sony vor aduce printre altele și smartphone-ul Xperia XA (2017), telefon cu display edge-to-edge și dotări mid-range. Aflăm astăzi faptul că terminalul tocmai ce a primit

Luna trecută vedeam un clip hands on cu Sony Xperia XA (2017), urmaşul telefonului midrange arătos pe care l-am testat recent şi azi aflăm detalii proaspete despre noul venit. El a fost certificat de către FCC şi e cu un pas mai aproape de lansare, probabil marcată de un debut la MWC 2017.

Sony Xperia XA 2017

Terminalul a apărut în baza de date FCC cu numele de cod "84773" şi fiind compatibil cu LTE, GSM, Bluetooth, WiFi şi NFC. Vine cu suport LTE-Advanced, dar şi cu o baterie Li-Po cu capacitate de 2300 mAh, aceeaşi ca şi cea a predecesorului de altfel. Speram totuşi să ofere o durată mai buna de funcţionare. Acest model a mai scăpat şi sub numele de Hiroki şi ar trebui la rândul său să aibă muchii foarte înguste ale ecranului.

La ultimele scăpări, prototipul avea o cameră de 23 de megapixeli, Android Nougat, difuzoare stereo şi un ecran de 5 sau 5.2 inch. 4 GB RAM şi procesorul Snapdragon 821 erau la rândul lor menţionate, deşi personal mă aştept mai degrabă la dotări midrange, pe modelul lui XA, dar actualizate la cerinţele moderne. Vă reamintesc că Sony are o conferinţă programată pentru 27 februarie, deci vom afla mai multe atunci.

Zvonurile afirmă că ar avea cel puţin 4 telefoane pregătite pentru acest an. Posibil ca Xperia XA cel nou sa fie G3112 cu procesor Helio P20.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×