OnePlus 5T este disecat şi vine alături de câteva surprize: componente uşor de scos, viitoare rezistenţă la apă (Video)

1.735 ori
<b>OnePlus 5T este disecat şi vine alături de câteva surprize: componente uşor de scos, viitoare rezistenţă la apă (Video)</b>Am văzut mai întâi un test de rezistență aplicat lui OnePlus 5T, iar acum avem ocazia să vedem și cât de ușor este de reparat acest flagship accesibil. Vă reamintim că telefonul de față se vinde pentru suma de doar 499 euro în varianta

OnePlus 5T a trecut recent prin furcile caudine ale testelor lui JerryRigEverything, bifând cu brio testul de îndoire, cel cu bricheta şi cel de zgâriere. Evident a venit apoi şi momentul disecţiei, iar onorurile le-a făcut tot Jerry.

OnePlus 5T

YouTuber-ul porneşte la drum cu afirmaţia că terminalul nu este rezistent la apă şi praf, cel puţin nu la nivel oficial. Scoaterea ecranului e destul de grea, un pic mai grea decât la OnePlus 5 aparent. Mecanismele speciale ascuţite, acele "pene" sunt greu de introdus între ramă şi ecran. E interesant că toate mecanismele sunt lipite în spatele ecranului, spatele carcasei fiind un fel de "capac metalic".

OnePlus 5T

Aşezarea componentelor pare să fie modulară, iar OnePlus a folosit mai mult clipsuri, decât şuruburi, nefăcând nici abuz de lipici. Bateria e fixată cu un şurub şi o piedică specială, dar şi un plastic care ţine în loc unitatea. Aceasta e foarte uşor de înlocuit, un plus pentru device. Difuzorul e fixat cu 6 şuruburi Philips, iar sub el se ascunde motoraşul pentru vibraţii.

Ambele camere din spate se deconectează prin mici cabluri şi bracket-uri speciale. A se remarca faptul că nu avem vreun heatpipe sau sistem de răcire, faţă de alte telefoane. Atunci când Jerry a ajuns în zona inferioară, a găsit ceva interesant. Handset-ul nu are rating IP pentru rezistenţa la apă, dar jos se află o meşă care apără difuzorul de apă, iar portul USB Type-C are un sigiliu de cauciuc, deci a fost o tentativă de protecţie contra apei.

Probabil că OnePlus 6 va marca trecerea la această abordare. Cert e că nu e o idee prea bună să scufundaţi OnePlus 5T în apă.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×