Un posibil "ZenPhone" de la Creative?

1.522 ori
<b>Un posibil "ZenPhone" de la Creative?</b>iPhone, ZunePhone si ZenPhone, of Doamne! Cu Apple iPhone care pe fanii infocati ii face sa gandeasca numai la "trebuie sa-l am" inca inainte de la lansare, telefonul Microsoft Zune despre care inca nu se stie nimic si acum cu Creative ZenPhone, tripleta...

iPhone, ZunePhone si ZenPhone, of Doamne! Cu Apple iPhone care pe fanii infocati ii face sa gandeasca numai la "trebuie sa-l am" inca de inainte de la lansarea acestuia, telefonul Microsoft Zune despre care inca nu se stie nimic si acum cu Creative ZenPhone, tripleta pare ca se intregeste.

Se pare ca cei de la Creative, vor concepe un telefon celular destul de curand, desi nu sunt siguri legat de factorul de risc din acest domeniu. Telefon care pare sa fie destul de ciudat / ce ofera comenzi pentru masaj pe scaun (modul Xmod) este denumit: Creative ZenPhone.

Creative, care a prezis ca va ataca cota de piata DAP (Digital Audio Player) a Apple si care s-a cam inecat ca tiganul la mal, s-ar putea totusi sa lanseze in viitor ZenPhone-ul. Acestea fiind spuse, este destul de greu de evaluat daca primele imagini de la Creative sunt reale - sau sunt pe moment o fantezie din Singapore.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×