Actiunile Palm cresc in baza zvonurilor de preluare a companiei de catre Nokia

1.243 ori
<b>Actiunile Palm cresc in baza zvonurilor de preluare a companiei de catre Nokia</b>Actiunile de la Palm Inc. au crescut cu 8.3 procente saptamana trecuta, pe fondul speculatiilor ca producatorul telefonului Treo poate fi tinta unei preluari. Actiunile au urcat de la $1.37 la $17.86 in tranzactia de dimineata de vineri de pe Nasdaq....

Actiunile de la Palm Inc. au crescut cu 8.3 procente saptamana trecuta, pe fondul speculatiilor ca producatorul telefonului Treo poate fi tinta unei preluari.

Actiunile au urcat de la $1.37 la $17.86 in tranzactia de dimineata de vineri de pe Nasdaq. Zvonurile cu privire la posibila achizitie a companiei Palm a ajutat la cresterea actiunilor cu pana la 25% anul acesta.

"Zvonurile prind din nou in viata in aceasta dimineata cu privire la interesul Nokia de a achizitiona Palm," a declarat Pete Najarian, co-fondator al site-ului optionmonster.com. "vedem un potential de cumparare al Palm, mai ales in Martie cu preturi de $17.5."

Reprezentantii de la Palm si Nokia nu au dorit sa faca comentarii cu privire la aceste zvonuri.

Telefonul Treo de la Palm este faimos in comunitatea de afaceri printre utilizatorii ce au nevoie de acces de pe telefonul mobil la email si date. Palm este in concurenta cu cei de la Blackberry si cu alte smartphone produse ale companiilor cum ar fi Motorola Inc., HP si HTC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×