SMS-uri pe Skype de la TynTec

2.164 ori
<b>SMS-uri pe Skype de la TynTec</b>Providerul de mesaje mobile TynTec a anuntat o intelegere cu Skype, celebrul serviciu de voice messaging. Impreuna, cele 2 companii vor furniza un serviciu care va imbunatati transmiterea SMS-urilor pentru 171 milioane de clienti. Compania TynTec are...

Providerul de mesaje mobile TynTec a anuntat o intelegere cu Skype, celebrul serviciu de voice messaging. Impreuna, cele 2 companii vor furniza un serviciu care va imbunatati transmiterea SMS-urilor pentru 171 milioane de clienti.

Compania TynTec are acces la infrastructura globala de telecomunicatii (SS7) si va suporta Skype SMS, un serviciu care permite utilizatorilor Skype sa trimita mesaje direct de pe PC-uri catre orice telefon din lume. Noul serviciu va fi mult mai flexibil si calitativ in comparatie cu cele deja existente, permitand un volum urias de trafic al SMS-urilor.

Transmiterea mesajelor la nivel global cu ajutorul accesului global oferit de TynTec, va furniza noi surse de venit pentru companiile ce au initiat acest proiect. TynTec garanteaza ca orice SMS trimis de un utilizator Skype va fi primit in maxim 15 secunde, creandu-se un nivel real-time al comunicarii in cadrul serviciului de messaging.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×