Un presupus ASUS ZenFone 4 MAX îşi face deja apariţia, cu numele de cod ZC554KL; Descoperit într-o bază de date ASUS

1.720 ori
<b>Un presupus ASUS ZenFone 4 MAX îşi face deja apariţia, cu numele de cod ZC554KL; Descoperit într-o bază de date ASUS</b>De abia s-a lansat ASUS ZenFone 3 Max cu câteva luni în urmă şi deja se discută despre ASUS ZenFone 4 MAX. Terminalul ar fi apărut într-un "Online Booking System" de la ASUS, care a afişat numele de cod pentru 3 telefoane nelansate încă.

De abia s-a lansat ASUS ZenFone 3 Max cu câteva luni în urmă şi deja se discută despre ASUS ZenFone 4 MAX. Terminalul ar fi apărut într-un "Online Booking System" de la ASUS, care a afişat numele de cod pentru 3 telefoane nelansate încă.

Acestea ar putea să facă parte din viitoarea serie ZenFone 4, care ar putea debuta la Computex 2017 în această vară. De remarcat totuşi că pe lângă codul ZC554KL, avem chiar şi numele ZenFone 4 Max menţionat. Lucrurile se aliniază perfect dacă luăm în calcul faptul că ZenFone 3 Max venea cu numele de cod ZC553KL. De obicei fiecare cifră şi litera dintr-un astfel de cod înseamnă ceva, iar "55" înseamnă un ecran de 5.5 inch, "4" este generaţia de produs, iar "K" înseamnă că vine cu procesor Snapdragon.

Un presupus ASUS ZenFone 4 MAX îşi face deja apariţia, cu numele de cod ZC554KL; Descoperit într-o bază de date ASUS

"L" reprezintă suportul LTE. Asta înseamnă că ZenFone 4 Max are mari şanse să vină cu un ecran de 5.5 inch, poate Full HD de această dată, un procesor Snapdragon 625 sau Snapdragon 660 şi LTE. Bateria ar trebui să sară de 4000 mAh, sau poate chiar de 5000 mAh, pentru că Max-urile sunt battery phone-uri la bază. Sunt sigur că vom mai vedea scăpări ale acestui terminal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×