Prima imagine cu spatele lui Samsung Galaxy Note 3 ne dezvăluie ce se află sub capacul bateriei

1.763 ori
<b>Prima imagine cu spatele lui Samsung Galaxy Note 3 ne dezvăluie ce se află sub capacul bateriei</b>Pot spune că am văzut deja câteva imagini cu Samsung Galaxy Note 3 care ne dau o idee clară asupra designului său, dar azi e prima oară când vedem și o imagine cu spatele său. Observați în imaginea de mai jos că ni se prezintă noul phablet cu...

Pot spune că am văzut deja câteva imagini cu Samsung Galaxy Note 3 care ne dau o idee clară asupra designului său, dar azi e prima oară când vedem și o imagine cu spatele său. Observați în imaginea de mai jos că ni se prezintă noul phablet cu capacul bateriei înlăturat.

în dată de 4 septembrie va avea loc un eveniment Unpacked, în cadrul căruia vă debuta acest terminal. Remarcăm un aspect interesant de design și anumte faptul că terminalul are marginile perfect drepte, nefind un device curbat că Galaxy S3 de exemplu. și Galaxy S4 a redus curbarea designului, iar Note 3 pare a se îndrepta mai degrabă în direcția lui Galaxy S2, dacă mă întrebați pe mine.

Observați și masivitatea acestui gadget mai ales dacă ne gândim cât de mică e bateria pe lângă restul corpului. Vă reamintesc că acest phablet va sosi cu un ecran de 5.7 inch Full HD, 2 GB RAM, procesor Snapdragon 800 și camera de 13 MP. Mă întreb unde se afla fanta pentru stylus și dacă ați remarcat-o în această imagine anunțați-ne în zona de comentarii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×