Un prototip de Motorola Moto E5 Plus apare în fotografii reale pe web; Se trece la aspectul 18:9 și aici

694 ori
<b>Un prototip de Motorola Moto E5 Plus apare în fotografii reale pe web; Se trece la aspectul 18:9 și aici</b>În perioada următoare ar trebui să vedem și ceva lansări noi marca Motorola, asta după ce producătorul de față a ezitat să-și prezinte noutățile în cadrul târgului de tehnologie MWC 2018. Unul dintre telefoanele ce ar putea fi incluse luna viitoare

În mod inedit cei de la Motorola nu au adus nici un smartphone nou în acest an la MWC, semn că o lansare serioasă se apropie în perioada următoare. Așteptăm produse precum Moto G6, G6 Play și G6 Plus, dar și un nou model din seria Moto X, respectiv un Moto E5 Plus. Acest din urmă handset are parte de un leak astăzi, ce-i drept fiind vorba despre o serie de fotografii de slabă calitate pe care le vedeți mai jos.

Moto E5

Scăparea confirmă design-ul dezvăluit de către @evleaks, telefonul optând pentru o carcasă unibody și pentru un ecran generos cu aspect 18:9. În partea din spate avem parte de un element ciudat, acela unui modul uriaș pentru camera foto care la prima vedere am fi zis că găzduiește doi senzori foto.

Ei bine nu este cazul de așa ceva pentru că avem de-a face cu o singură cameră foto și de un telemetru laser ce se ascunde în celălalt decupaj. Bliț-ul LED se află în același modul circular și avem parcă o față de pirat compusă din aceste elemente. Ca dotări hardware așteptăm să vedem aici un ecran HD+ de 5.5 inch, port USB Type-C și procesor Qualcomm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×