Motorola One ni se prezintă în noi fotografii reale; Vedem varianta pe alb

926 ori
<b>Motorola One ni se prezintă în noi fotografii reale; Vedem varianta pe alb</b>După ce ieri aflam că gama de terminale Motorola One va include două modele și anume varianta standard Moto One și pe cea Moto One Power, iată că astăzi suntem întâmpinați de noi fotografii reale pentru aceste dispozitive. Avem parte aici

În cursul zilei de ieri aflam informația referitoare la faptul că Motorola One va fi o întreagă serie de dispozitive și nu doar un singur terminal precum părea inițial. Astfel vom avea de-a face cu două handset-uri numite Moto One și Moto One Power, acesta din urmă oferind o carcasă unibody din metal în vreme ce versiunea standard va fi ceva mai arătoasă prin a sa carcasă cu panou spate din sticlă glossy.

Moto One

Astăzi dăm peste noi fotografii reale cu Moto One cel standard și putem vedea aici modelul pe alb care se prezintă destul de bine chiar și în imagini. Telefonul va avea o cameră duală în spate cu bliț dual-tone la mijloc și un lucru ingenios este găzduirea scanner-ului de amprente în spate sub forma logo-ului Motorola.

Deși până acum am tot văzut scăpări în care logo-ul Android One era prezent în spate, de această dată această inscripție lipsește de aici, semn că există șanse de a vedea smartphone-ul lansat și în China cu Android customizat. Din câte se vehiculează, Moto One va oferi ecran FHD+ de 6.2 inch, 4 GB RAM și 64 GB de stocare flash. Probabil procesorul va fi unul din seria Snapdragon 6xx. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×