Un prototip de telefon Modu ce ruleaza Android, scapat pe web (Video)

2.134 ori
<b>Un prototip de telefon Modu ce ruleaza Android, scapat pe web (Video)</b>Modu a facut valuri cu primul sau handset modular, care permitea adaugarea de accesorii unui terminal de baza, pentru a-i imbunatati functiile. Ei bine, iata ca urmeaza si un al doilea model, de data aceasta dotat cu Android si scapat recent pe web sub...

Modu a facut valuri cu primul sau handset modular, care permitea adaugarea de accesorii unui terminal de baza, pentru a-i imbunatati functiile. Ei bine, iata ca urmeaza si un al doilea model, de data aceasta dotat cu Android si scapat recent pe web sub forma urmatoarelor imagini si a unui clip video.

Handsetul are o forma dreptunghiulara si dimensiuni reduse. O surpriza a acestui terminal este lipsa suportului pentru conectivitate 3G, dar macar el va beneficia de WiFi. Retineti ca acesta este doar un prototip deci lucrurile nu sunt batute in cuie. Specificatiile noului telefon modu mai includ radio FM, un stylus, ceea ce ne duce cu gandul la un ecran touch rezistiv si nu capacitiv, un jack audio de 3.5 mm si un slot pentru carduri microSD.

Prototipul ruleaza Android 1.5 deocamdata si trebuie sa recunoastem ca suntem mai interesati de "jacket-urile" folosite pentru a imbunatati functiile terminalului, decat de "scheletul" sau.

Modu Android

Modu Android

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×