HTC Wildfire soseste in Romania prin Vodafone

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.695 ori
<b>HTC Wildfire soseste in Romania prin Vodafone</b>Ieri a fost o zi mare pentru Vodafone Romania, operatorul lansand in magazine hansdetul HTC Wildfire. Am mai vorbit despre acest terminal aici si trebuie sa mentionam ca pretul sau porneste de la zero euro pentru clientii care se vor abona la Vodafone pe...

Ieri a fost o zi mare pentru Vodafone Romania, operatorul lansand in magazine hansdetul HTC Wildfire. Am mai vorbit despre acest terminal aici si trebuie sa mentionam ca pretul sau porneste de la zero euro pentru clientii care se vor abona la Vodafone pe 2 ani.

HTC Wildfire este unul dintre putinele handseturi Android care vine cu specificatii de nivel mediu si pret rezonabil. Dotarile sale includ platforma Android 2.1, un ecran capacitiv touch de 2.1 inchi, WiFi, Bluetooth, radio FM, GPS si o camera de 5 megapixeli in partea din spate. Handsetul soseste la pachet cu un card de memorie de 2 GB.

Wildfire va fi disponibil gratuit impreuna cu abonamentele mentionate mai sus, optiunea Vodafone Complet 1000, cu un tarif de 12.49 euro pe luna si incluzand si un abonament Internet mobil cu trafic lunar de 1GB. Terminalul va costa 59 de euro, daca il achizitionati cu un abonament Vodafone Complet 800 (9.36 euro pe luna, include trafic de 500 MB).

[update]

Video unboxing by Cristi Dorombach & Razvan Baciu:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×