Un prototip iPhone 6 ajunge În cadrul unei licitații pe eBay; prețul depășește suma de 60.000 $

1.619 ori
<b>Un prototip iPhone 6 ajunge În cadrul unei licitații pe eBay; prețul depășește suma de 60.000 $</b>Printre produsele obișnuite ce se vând pe eBay, uneori mai apar și terminale ce atrag ca un magnet atenția fanilor unui brand în cauză. Un astfel de exemplu este un prototip al lui iPhone 6, device ce a strâns până în acest moment peste 90 de...

Printre produsele obișnuite ce se vând pe eBay, uneori mai apar și terminale ce atrag ca un magnet atenția fanilor unui brand în cauză. Un astfel de exemplu este un prototip al lui iPhone 6, device ce a strâns până în acest moment peste 90 de oferte, prețul actual al device-ului fiind de 60.400$.

Potrivit vânzătorului, acest prototip de iPhone 6 este 100% autentic, el fiind oferit din greșeală la prelungirea unui contract. Din câte remarcăm, telefonul nu rulează iOS 8, ci este rămas în modul dezvoltator. De asemenea, pe terminal nu se regăsesc inscripțiile FCC sau numărul modelului în cauză.

Un prototip iPhone 6 ajunge În cadrul unei licitații pe Amazon; prețul depășește suma de 60.000 $

Aflăm că device-ul este versiunea argintie ce oferă 64 GB spațiu de stocare și faptul că în cutie vom da de încărcător, căști, cablu de date și manuale de utilizare. Rămâne de văzut la ce sumă va fi închisă licitația în cauză și ce are de gând să facă cu el viitorul posesor.

Un prototip iPhone 6 ajunge În cadrul unei licitații pe eBay; prețul depășește suma de 60.000 $

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×