Un prototip rusesc aproape... "nuclear" - smartphone-ul presedintelui Medvedev (Video)

Autor:  | Publicat în:  Design projects 1.655 ori
<b>Un prototip rusesc aproape... "nuclear" - smartphone-ul presedintelui Medvedev (Video)</b>Cand rusii fac cadouri nu se joaca! Ceea ce vedeti in imaginea de mai jos pare o editare Photoshop, dar clipul de la finalul articolului va va dovedi ca este vorba despre un terminal real (mai mult sau mai putin). Aparent, presedintele rus Vladi... sau...

Cand rusii fac cadouri nu se joaca! Ceea ce vedeti in imaginea de mai jos pare o editare Photoshop, dar clipul de la finalul articolului va va dovedi ca este vorba despre un terminal real (mai mult sau mai putin). Aparent, presedintele rus Vladi... sau mai bine zis Dmitry Medvedev a primit cadou un prototip de terminal dual display, ce ruleaza Android.

Creat de compania cu finantare guvernamentala Russian Technologies, acest smartphone fabricat in Rusia se afla deocamdata in stadiu experimental, dar arata foarte bine. Designul sau este cam neortodox, iar ceea ce vedeti mai sus este doar un produs din plastic cu o interfata desenata peste, deci mai avem de asteptat pana la a vedea un prototip functional.

Dupa cum probabil v-ati dat deja seama, telefonul va folosi 2 ecrane: unul bazat pe tehnologia E Ink si celalalt LCD. Acestea sunt doar speculatii, iar ceea ce stim cu siguranta este ca handsetul va rula Android. Aparent, terminalul va sosi pe piata in luna mai a anului viitor, dar nu va asteptati ca el sa paraseasca Rusia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×