Palm nu s-a "dizolvat" in HP; Platforma webOS inca exista - iata versiunea 2.0 (Video)

959 ori
<b>Palm nu s-a "dizolvat" in HP; Platforma webOS inca exista - iata versiunea 2.0 (Video)</b>In ciuda faptului ca producatorul Palm a fost achizitionat de HP, iar expertii webOS au fost angajati de Nokia, Apple sau Google, dezvoltarea platformei software continua si a ajuns la punctul la care putem vedea deja un clip cu webOS 2.0 in actiune....

In ciuda faptului ca producatorul Palm a fost achizitionat de HP, iar expertii webOS au fost angajati de Nokia, Apple sau Google, dezvoltarea platformei software continua si a ajuns la punctul la care putem vedea deja un clip cu webOS 2.0 in actiune.

Deocamdata OS-ul ruleaza pe un computer cu ajutorul unui emulator si putem observa un nou sistem de notificari si un meniu de apelare telefonica cu un design mai atractiv. Sistemul de interfata tip "carti de joc" a fost pastrat si este acum folosit sub forma de grupuri de "carti" pentru a realiza multitaskingul.

Integrarea nativa a lui Dropbox nu este inca suportata, astfel ca va fi nevoie sa folositi Quick Office spre exemplu, care suporta Dropbox si alte servicii de stocare online. In rest, functiile lui webOS 2.0 nu ne impresioneaza in mod deosebit, dar asta nu e ceva rau avand in vedere ca webOS 1.0 a fost considerat de multi un sistem de operare excelent si nu prea am avea ce sa schimbam la el.

Urmatoarea versiune ar trebui sa includa si PDK-ul Palm webOS, astfel ca platforma va suporta si gaming 3D. Pe cand si un smartphone HP care sa ruleze acest software?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×