Un site video mai bun decat YouTube, Viddler

Autor:  | Publicat în:  YouTube 2.515 ori
<b>Un site video mai bun decat YouTube, Viddler</b>Site-urile video au evoluat foarte mult de cand vitezele conexiunilor au crescut si uneltele de editare video s-au imbunatatit. Astfel, se simte nevoia unui rival serios pentru YouTube, iar daca Hulu.com nu e de ajuns atunci avem Viddler. Spre deosebire...

Site-urile video au evoluat foarte mult de cand vitezele conexiunilor au crescut si uneltele de editare video s-au imbunatatit. Astfel, se simte nevoia unui rival serios pentru YouTube, iar daca Hulu.com nu e de ajuns atunci avem Viddler.

Spre deosebire de restul serviciilor video, acesta adauga un aspect de social networking continuturilor sale. Viddler permite utilizatorilor sai sa uploadeze continuturi video sau sa le inregistreze direct de pe camera video. Puteti adauga un comentariu, tag sau sa afisati clipul in felul dorit, dupa ce faceti uploadul, cu mentiunea ca transformarea fisierului intr-un format Viddler-friendly poate dura ceva timp. Avantajul major al lui Viddler este cu siguranta video playerul, sistemul fiind complet bazat pe Flash si un concept genial.

Cu permisiunea posesorului unui clip video, alti utilizatori pot adauga commenturi si taguri in "desfasuratorul" clipului, fiecare dintre acestea fiind afisate intr-un soi de "bula" atunci cand video-ul ajunge in acel punct. Un click pe acea "bula" si veti vedea intregul text scris de utilizator. Exista si o serie de butoane deasupra playerului care va permit sa anulati afisarea de taguri si commenturi, sa trimiteti prin email un link catre clip, sa preluati URL-ul video-ului si sa folositi codul pentru a embeddui clipul respectiv pe un blog sau pe pagina personala.

Exista si optiunea de a vizualiza toate commenturile si tagurile, de a redimensiona fereastra de vizualizare a clipului si de a intra in mod fullscreen. Ca si YouTube, Viddler permite utilizatorilor sai sa obtina venituri din clipurile postate, iar in cadrul noului serviciu veti putea alege felul in care plasati reclamele (prin embed, afilieri la Amazon, taguri etc). Banii vin prin PayPal, iar avantajul este ca Viddler va plateste cu 50% din venituri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×