CTIA Wireless 2008: Experienta hands-on cu Mobile Internet Explorer 6.1 (video)

1.396 ori
<b>CTIA Wireless 2008: Experienta hands-on cu Mobile Internet Explorer 6.1 (video)</b>Dupa ce Microsoft a anuntat oficial Windows Mobile 6.1, era evident ca vom vedea si browserul Mobile Internet Explorer, in cea mai noua versiune. Iata-l in actiune intr-un clip video, pe care-l puteti viziona dand click pe imagine: Browserul era "veriga"...

Dupa ce Microsoft a anuntat oficial Windows Mobile 6.1, era evident ca vom vedea si browserul Mobile Internet Explorer, in cea mai noua versiune. Iata-l in actiune intr-un clip video, pe care-l puteti viziona dand click pe imagine:

Browserul era "veriga" slaba a acestui OS pana acum, dar update-ul schimba acest lucru, adaugandu-i suport H.264, Flash si Silverlight, plus optiuni de vizualizare full-screen.  Standul Microsoft de la CTIA Wireless 2008, din Las Vegas oferea o demonstratie a browserului, pe un telefon Samsung. Clasicul site BBC este testat, fiind afisat pe mobil, intr-o varianta exact ca si cea desktop. Observam stilul de zoom in/out, paginile fiind afisate in mod landscape.

YouTube se misca excelent pe Mobile Internet Explorer 6.1, probabil facandu-i pe cei de la Apple sa regrete ca nu au adoptat Flash pana acum pe iPhone. Mobile IE va fi disponibil pentru producatorii de telefoane mobile incepand cu toamana acestui an, iar Microsoft se asteapta ca primele terminale dotate cu acest browser sa fie lansate pana la finele lui 2008. E foarte probabil ca si handseturile deja lansate sa beneficieze de un update al browserului, care sa le aduca la versiunea 6.1.

Clip:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×