Produse evoMAG.ro

Un smartphone cu touchscreen pentru domnisoare, un concept inedit

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.845 ori
<b>Un smartphone cu touchscreen pentru domnisoare, un concept inedit</b>Aleix Ingles Elias a creat un telefon concept cu touchscreen destinat domnisoarelor. Handsetul pare apropiat de un HTC ca design si este adresat unui public business, dar unul feminin. Conform designerului acestui telefon, el va sosi cu o interfata...

Aleix Ingles Elias a creat un telefon concept cu touchscreen destinat domnisoarelor. Handsetul pare apropiat de un HTC ca design si este adresat unui public business, dar unul feminin.

Conform designerului acestui telefon, el va sosi cu o interfata intuitiva si o tastatura fizica QWERTY, toate acestea ascunse sub o carcasa metalica, cu un spate cauciucat. Observam si prezenta unei camere in partea din spate a telefonului, aceasta aratand destul de ciudat, inconjurata de acel spatiu negru din cauciuc.

Daca telefonul ajunge in stadiul de productie, eventual cu branding HTC, el va fi cadoul perfect pentru femeile de afaceri. Abordarea ar putea ajunge si pe mana celor de la RIM, care ar putea transforma telefonul intr-un BlackBerry adresat unui public de nisa.

Cel.ro a anunțat lichidări de stoc între 25 și 27 iulie. Promite reduceri de până la 70%! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×