Un smartphone misterios HTC apare în GeekBench cu 6 GB RAM și procesor MediaTek

1.615 ori
<b>Un smartphone misterios HTC apare în GeekBench cu 6 GB RAM și procesor MediaTek</b>Weekend-ul ne aduce printre altele și detalii despre un nou smartphone pregătit de către HTC și anume modelul HTC 2Q741 care tocmai ce și-a făcut apariția în cadrul GeekBench alături de câteva dotări. Se vehiculează că aceasta

Weekend-ul ne aduce printre altele și detalii despre un nou smartphone pregătit de către HTC și anume modelul HTC 2Q741 care tocmai ce și-a făcut apariția în cadrul GeekBench alături de câteva dotări. Se vehiculează că aceasta ar fi varianta cu procesor MediaTek a lui HTC 2Q7A100 pe care îl vedeam de către același test benchmark la mijlocul lunii cu un cipset Snapdragon 710 la bord.

HTC 2Q741

Listarea de față indică prezența unui procesor octa-core MediaTek Helio P35 la bord și a 6 GB RAM. Rulează Android 9.0 Pie din fabrică și observăm că în materie de performanță se obțin 897 puncte la testul single-core, respectiv 4385 puncte la testul multi-core.

Anterior odată cu apariția leak-ului pentru HTC 2Q7A100 se vehicula că am avea de-a face cu un model Android One și rămâne de văzut dacă și această variantă MediaTek va adopta platforma Android One sau va sosi cu Android customizat. De asemenea, suntem curioși să aflăm dacă telefoanele viitoare HTC vor fi produse într-adevăr produse de către companiile indiene Karbonn, Lava și Micromax ca urmare a unui presupus contract de licențiere încheiat despre care v-am vorbit aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×