Motorola Moto G7 îşi face apariţia în GeekBench, cu 3 GB RAM şi procesor Snapdragon 660

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.373 ori
<b>Motorola Moto G7 îşi face apariţia în GeekBench, cu 3 GB RAM şi procesor Snapdragon 660</b>Motorola Moto G7 este telefonul midrange cel mai des scăpat la final de 2018, cu multiple randări şi apariţii la FCC. A fost zărit variantele Moto G7, Moto G7 Plus, Moto G7 Play şi Power. Ştiam deja grosul dotărilor, dar azi apare o nouă

Motorola Moto G7 este telefonul midrange cel mai des scăpat la final de 2018, cu multiple randări şi apariţii la FCC. A fost zărit variantele Moto G7, Moto G7 Plus, Moto G7 Play şi Power. Ştiam deja grosul dotărilor, dar azi apare o nouă menţiune în GeekBench, cu dotări ceva mai modeste.

Astfel, modelul de bază Moto G7 apare în celebrul benchmark cu doar 3 GB RAM şi procesor Snapdragon 660, plus Android Pie. La ultima scăpare, acest handset, împreună cu Moto G7 Play, Power şi Plus erau aşteptate să debuteze în februarie 2019. Scorurile din GeekBench sunt cam mici pentru un device cu Snapdragon 660, fie el şi prototip.

Moto G7 GeekBench

Mai aşteptăm şi o versiune cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare, plus slot microSD. telefonul ar trebui să aducă un breton "picătură" şi un cititor de amprente integrat în adâncitura logo-ului Moto din spate. Tot în spate se află o cameră duală de 16 MP + 5 MP, iar în față găsim o cameră selfie de 12 MP cu bliţ LED.

Alte dotări includ un ecran de 6 inch Full HD+ (unele surse spun 5.8 inch), cu aspect 19.5:9 şi o baterie de 3500 mAh cu încărcare rapidă. Moto G7 Plus creşte diagonală la 6.4 inch şi ar avea procesor Snapdragon 710 şi 4 sau 6 GB RAM. Varianta Power are baterie mai generoasă, iar cea Play este incertă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×