Pocohone F1 Lite apare într-o listare GeekBench cu 4 GB RAM și procesor Snapdragon 660

770 ori
<b>Pocohone F1 Lite apare într-o listare GeekBench cu 4 GB RAM și procesor Snapdragon 660</b>Cu toate că primul smartphone Xiaomi din seria Pocophone a fost un adevărat flagship-killer, se pare că această gamă nu va fi reprezentată doar din modele cu dotări high-end după cum descoperim chiar astăzi

Cu toate că primul smartphone Xiaomidin seria Pocophone a fost un adevărat flagship-killer, se pare că această gamă nu va fi reprezentată doar din modele cu dotări high-end după cum descoperim chiar astăzi. O listare din cadrul GeekBench scoate la iveală existența unui terminal numit Pocophone F1 Lite care după cum și denumirea sa indică, vine cu un pachet hardware de nivel mid-range.

Poco f1 lite

Telefonul apărut în bazele GeekBench este menționat atât sub denumirea de Poco F1 Lite, dar și sub numele de cod "Uranus", având aceleași dotări hardware. Vedem că oferă procesor Snapdragon 660 la bord, 4 GB RAM și că rulează din fabrică sistemul de operare Android 9.0 Pie.

Obține 1341 puncte la testul single-core, respectiv 4830 puncte în multi-core. Deși ideea unui Pocophone și mai accesibil nu sună deloc rea, pare că alegerea lui SD660 în cazul de față nu este cea mai favorabilă ținând cont de soluțiile succesor ce au debutat între timp. Ca un reminder, SD660 debuta în 2017 și este un procesor fabricat pe seama procesului de 14nm.

Să vedem dacă Pocophone F1 Lite devine realitate sau nu în perioada următoare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×