Un sot infidel a fost descoperit cu ajutorul lui Google Street View

Autor:  | Publicat în:  Google 2.102 ori
<b>Un sot infidel a fost descoperit cu ajutorul lui Google Street View</b>Desi povestea suna mai degraba a legenda urbana, decat a patanie nefericita a unui barbat cu o sotie geloasa, publicatia britanica The Sun ne informeaza ca o femeie si-a descoperit sotul in casa amantei sale, cu ajutorul lui Google Street View. Aparent,...

Desi povestea suna mai degraba a legenda urbana, decat a patanie nefericita a unui barbat cu o sotie geloasa, publicatia britanica The Sun ne informeaza ca o femeie si-a descoperit sotul in casa amantei sale, cu ajutorul lui Google Street View.

Aparent, barbatul plecase intr-o calatorie de afaceri, dar sotia geloasa nu l-a crezut si, avand banuieli si cateva indicii in legatura cu o posibila amanta, a cautat Ranger Rover-ul sotului sau prin Google Street View. Acesta se afla in curtea amantei, distingandu-se clar de restul peisajului si declansand o procedura de divort.

Ramane de vazut daca barbatul va da Google in judecata, sau daca gigantul motoarelor de cautare va avea bunavointa de plati terapia de cuplu a celor doua, sau macar avocatul care se ocupa de divort. Marea Britanie a fost deja socata, atunci cand un barbat care vomita a fost descoperit prin Google Street View, serviciu care ar putea surprinde orice persoana inocenta care iese aparent incognito dintr-un sex shop.

Unde se opreste cartografierea 3D si unde incepe intimitatea omului de rand?

Via: [News.cnet.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×