Un nou iPhone cu tastatura QWERTY si control tip gaming, apare pe Internet

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.685 ori
<b>Un nou iPhone cu tastatura QWERTY si control tip gaming, apare pe Internet</b>Cu doar 2 luni inaintea marelui eveniment Apple care ar putea include lansarea unui noui iPhone si a unui netbook, iata ca obisnuitele zvonuri si concepte au inceput sa scape pe web. De data aceasta avem de-a face cu un iPhone pentru gameri: Varianta...

Cu doar 2 luni inaintea marelui eveniment Apple care ar putea include lansarea unui noui iPhone si a unui netbook, iata ca obisnuitele zvonuri si concepte au inceput sa scape pe web. De data aceasta avem de-a face cu un iPhone pentru gameri:

Varianta actuala de iPhone este una dintre cele mai populare platforme de gaming mobil, in ciuda faptului ca touchscreen-ul sau nu este cea mai buna idee, cand vine vorba de controlul jocurilor. Imaginea de mai sus prezinta un nou handset, dotat cu o tastatura glisanta QWERTY si un controller pentru jocuri plasat lateral.

In partea dreapta a tastaturii veti descoperi, la o privire mai atenta, o serie de taste gri, care vor servi de asemenea la controlul functiilor de gaming. Am avea o sugestie de facut: padul directional rotund din partea stanga a tastaturii ar putea avea in mijlocul sau un stick analog, pentru o mai mare usurinta de utilizare a jocurilor. Problema este ca acest stick ar trebui sa se retraga in carcasa de indata ce partea glisanta aluneca sub ecran.

Sa fie aceasta doar o pacaleala de 1 aprilie?

Sursa: [Ubergizmo.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×