iPhone-ul celor de la BMW functioneaza in reteaua Vodafone!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.694 ori
<b>iPhone-ul celor de la BMW functioneaza in reteaua Vodafone!</b>Am aflat ieri ca T-Mobile a incheiat un contract cu Apple, care le garanteaza exclusivitatea pentru vanzarea lui iPhone in Germania. Iata ca totusi reprezentantii BMW din cadrul Frankfurt Motor Show au afisat fara probleme un iPhone care functiona in...

Am aflat ieri ca T-Mobile a incheiat un contract cu Apple, care le garanteaza exclusivitatea pentru vanzarea lui iPhone in Germania. Iata ca totusi reprezentantii BMW din cadrul Frankfurt Motor Show au afisat fara probleme un iPhone care functiona in reteaua Vodafone.

Am putea afirma ca este vorba doar despre o imagine modificata in Photoshop de catre cei de la BMW, dar exista si o serie de martori care mentioneaza ca au vazut un iPhone la standul de la Frankfurt, utilizand reteaua Vodafone. Presupunem ca terminalul a fost cumparat de catre reprezentantii producatorului de automobile din SUA, fiind apoi deblocat, astfel incat sa functioneze chiar si in reteaua Vodafone. Daca aceasta imagine ar fi aparut in urma cu o saptamana, site-urile de specialitate ar fi anuntat colaborarea Apple - Vodafone, sub forma de zvon.

Pana la lansarea handsetului in Marea Britanie si Germania din data de 9 noiembrie, vom mai vedea numeroase zvonuri si imagini trucate care vor bulversa fanii iPhone din Europa. Asteptam inca o data de lansare si pentru restul tarilor de pe "Batranul Continent", in special pentru Romania, sau eventual tarile sale vecine, in cazul in care nu vom beneficia de iPhone in acest an. Intrebarea cea mai arzatoare pentru romanii care doresc un iPhone este "Vodafone sau Orange?", deoarece nu avem indicii in legatura cu operatorul ales pentru vanzarea telefonului pe teritoriul tarii noastre.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×