Un telefon Allview dual SIM cu Android: P2 AllDro

3.673 ori
<b>Un telefon Allview dual SIM cu Android: P2 AllDro</b>2012 a început bine pentru Allview, compania brașoveana anunțând terminalul Allview P2 AllDro, un handset Android cu suport pentru conectivitate 3G. Dotările acestui terminal includ sistemul de operare Android 2.3.5 și un design plăcut privirii,...

2012 a început bine pentru Allview, compania brașoveana anunțând terminalul Allview P2 AllDro, un handset Android cu suport pentru conectivitate 3G. Dotările acestui terminal includ sistemul de operare Android 2.3.5 și un design plăcut privirii, după cum se vede și în imaginile de mai jos.

Telefonul folosește un display multitouch capacitiv de 3.5 inch, o cameră de 5 megapixeli, GPS și suporta conectivitate 3G HSDPA și WiFi. Avem de-a face aici cu un telefon Android dual SIM, o combinație foarte căutată în ziua de azi și prezența și în tabăra Samsung și Motorola, de exemplu. P2 Alldro are un raport calitate-pret bun și vine cu funcția hotspot, care transforma handsetul într-un router 3G ce permite conectatarea a până la 8 gadgeturi.

Un telefon Allview dual SIM cu Android: P2 AllDro

Camera lui P2 Alldro suportă captură la rezoluție 480p și 30 fps, iar funcțiile sale includ autofocus, mod panoramic, detectare facială și a zâmbetului și suport pentru apeluri video. Telefonul va fi oferit de Allview și magazinele partenere la prețul de 749 de lei și vine cu 3 aplicații Allview preinstalate atractive: AllNews, Selfcare Stunnel și AplyStore. Prima oferă știri, Selfcare oferă informații utile și date de configurare, iar AplyStore este deja celebrul magazin de aplicații și jocuri de la Allview.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×