Un telefon concept Nokia care ar fi potrivit pentru EURO 2008

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.692 ori
<b>Un telefon concept Nokia care ar fi potrivit pentru EURO 2008</b>Telefonul auriu din imaginea urmatoare este creatia lui David Kucharsky si poarta brandingul Nokia, fara prea mult indicii ca gigantul finlandez ar planui sa adopte un astfel de design. De vreme ce Pierluigi Collina, cel mai celebru arbitru din lume se...

Telefonul auriu din imaginea urmatoare este creatia lui David Kucharsky si poarta brandingul Nokia, fara prea mult indicii ca gigantul finlandez ar planui sa adopte un astfel de design.

De vreme ce Pierluigi Collina, cel mai celebru arbitru din lume se afla pe display putem intui ca handsetul ar fi perfect pentru EURO 2008, parand destul de rezistent pentru a fi "maltratat" de fanii fotbalului, care fie se bucura sau se infurie in functie de prestatia echipei lor preferate. De mentionat este faptul ca telefonul este reprezentat in 3 variante: argintie, aurie si "bronz", ceea ce duce cu gandul la medalii si Jocurile Olimpice de la Beijing.

Ramane de vazut care dintre competitiile sportive principale ale acestui an isi va lasa amprenta peste acest Nokia, in cazul in care el devine mai mult decat un proiect. Feature-urile sale sunt total necunoscute, dar, din cate vedem handsetul este un low-end fara camera, destinat vestilor rapide si comunicarii unui gol spectaculos.

Sursa: Concept-phones.com

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×