Un telefon de doar 36 de dolari de la Micromax are o mega baterie mai bună decât cele mai tari smartphone-uri

Autor:  | Publicat în:  Micromax 977 ori
<b>Un telefon de doar 36 de dolari de la Micromax are o mega baterie mai bună decât cele mai tari smartphone-uri</b>Micromax e o companie din India, care ar putea intra și pe piața de la noi, iar azi descoperim un terminal al lor foarte interesant, modelul Micromax X352. Acesta nu este un smartphone, dar capacitatea bateriei sale o depășește pe cea a unui handset...

Micromax e o companie din India, care ar putea intra și pe piața de la noi, iar azi descoperim un terminal al lor foarte interesant, modelul Micromax X352. Acesta nu este un smartphone, dar capacitatea bateriei sale o depășește pe cea a unui handset de ultima generație.

Micul gigant are un display de 2.8 inch, dar și o baterie de 3000 mAh, o capacitate mai mare decât a lui Galaxy S5, de exemplu. Micromax X352 are dotări modeste în rest, fiind mai degrabă un feature phone, iar prețul sau de 36 de dolari e pe măsură. Avantajul acestui device e că poate fi folosit și că baterie externă pentru alte telefoane, după cum se vede în imaginea de mai jos.

Există și alte modele care pot încărca handseturi sau tablete, precum un Huawei Ascend Mate lansat relativ recent, dar X352 are și avantajul că el nu consuma prea multă energie. Deocamdată Micromax X352 este limitat la piața din India, iar dacă brandul ajunge și la noi, acest device va fi la mare căutare... ca un al treilea telefon al posesorului de smartphone.

Un telefon de doar 36 de dolari de la Micromax are o mega baterie mai bună decât cele mai tari smartphone-uri

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×