Magazinul de aplicații de pe Nokia X se populează cu aplicații fără permisiunea dezvoltatorilor

890 ori
<b>Magazinul de aplicații de pe Nokia X se populează cu aplicații fără permisiunea dezvoltatorilor</b>Iată o abordare interesantă din partea celor de la Opera, care operează magazinul de aplicații de pe Nokia X, primul handset Nokia cu Android. După cum știți, acesta nu are Play Store, ci un magazin propriu, care mai nou este populat cu aplicații...

Iată o abordare interesantă din partea celor de la Opera, care operează magazinul de aplicații de pe Nokia X, primul handset Nokia cu Android. După cum știți, acesta nu are Play Store, ci un magazin propriu, care mai nou este populat cu aplicații fără permisiunea dezvoltatorilor.

Ca și în cazul tabletelor Amazon Kindle Fire, Nokia X rulează o versiune custom de Android, cu un UI diferit și o experiență diferită. Nokia a promis că majoritatea aplicațiilor Android, în special cele care nu se bazează pe servicii Google Mobile vor rula pe Nokia X și Nokia XL fără ca dezvoltatorii să fie nevoie să se implice. Nokia a creat deja conturi pentru aceștia și le-a urcat aplicațiile în store, punându-le la dispoziția utilizatorilor.

Problema e că dezvoltatorii nu au fost întrebați înainte și au fost informați în ultima clipă. Opera are o mare parte din vina, de vreme ce ei ar trebui să se ocupe de magazinul pe care îl întrețin pentru Nokia. Opera a trimis câteva mailuri developerilor, precum cel halucinant de mai sus. Tu, dacă ai fi developer nu ai vrea să poți spune "nu" la uploadul aplicației tale?

Prea mult entuziasm strică...

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×