Meizu MX4 se va lansa În curând pe piața din China În 3 variante: Ultimate, Standard, și Mini

1.255 ori
<b>Meizu MX4 se va lansa În curând pe piața din China În 3 variante: Ultimate, Standard, și Mini</b>Meizu, o companie producătoare de smartphone-uri din China cunoscută în special pentru device-urile ce seamănă destul de mult cu celebrul iPhone produs de către Apple, are de gând să lanseze în curând pe piață un nou flagship numit Meizu MX4....

Meizu, o companie producătoare de smartphone-uri din China cunoscută în special pentru device-urile ce seamănă destul de mult cu celebrul iPhone produs de către Apple, are de gând să lanseze în curând pe piață un nou flagship numit Meizu MX4. Aflăm că acesta va fi disponibil în 3 variante: Ultimate, Standard și Mini.

De asemenea, știm și faptul că modelul MX4 Ultimate va dispune de un senzor pentru amprente, un procesor Qualcomm Snapdragon 801 și un display Quad HD de 5.5 inch cu rezoluție 2560 x 1440 pixeli. în timp ce prețul pentru versiunea Ultimate va fi de aproximativ 480$, modelul MX4 Standard va ajunge pe piață la un preț de 400$.

Meizu MX4

De asemenea, Meizu MX4 va aduce la pachet conectivitate 4G LTE. Versiunea MX4 Mini va sosi după cum sugerează și numele cu un display mai mic și un preț de aproximativ 320$. Se așteaptă ca aceste device-uri să fie lansate pe piață în această vară, luna august fiind cea mai speculată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×