Micromax va lansa telefoane Android În România și Rusia În acest an

1.492 ori
<b>Micromax va lansa telefoane Android În România și Rusia În acest an</b>Brandul Micromax este cunoscut pentru două lucruri: telefoane accesibile cu dotări bune lansate în India și... un logo care pare a avea forma unui pumn. Ei bine acest brand va sosi în România în următoarele luni. &nbsp; Producătorul indian de...

Brandul Micromax este cunoscut pentru două lucruri: telefoane accesibile cu dotări bune lansate în India și... un logo care pare a avea forma unui pumn. Ei bine acest brand va sosi în România în următoarele luni.

Producătorul indian de smartphone-uri Android și-a confirmat debutul în Rusia și România în 2013 până la final de an. Deja Micromax are vânzări impresionante pe piața sa locală și dorește să se extindă și în Europa. Cofondatorul companiei, Rahul Sharma afirmă că producătorul asiatic intenționează să se extindă la nivel internațional.

Hugh Jackman - Micromax

Micromax are deja un sediu în Rusia și cauta angajați noi, momind experții de la companiile rivale. Compania are ambiții mari și aparent și fonduri uriașe, de vreme ce recent l-a cooptat pe faimosul actor Hugh Jackman, adică Wolverine din X-Men să facă reclamă la telefoanele sale. Vor cuceri indienii o piață ce părea rezervată chinezilor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×