Un telefon mare cat o carte de credit: VK2200

2.351 ori
<b>Un telefon mare cat o carte de credit: VK2200</b>Din Coreea de Sud soseste inca o minunatie asiatica, un terminal cu o camera de 4 megapixeli si dimensiuni care ar face gelos chiar si pe cel mai avansat model de Motorola. VK Mobile nu este un nume mare inca in industria mobila, dar cu lansarea lui...

Din Coreea de Sud soseste inca o minunatie asiatica, un terminal cu o camera de 4 megapixeli si dimensiuni care ar face gelos chiar si pe cel mai avansat model de Motorola.

VK Mobile nu este un nume mare inca in industria mobila, dar cu lansarea lui VK2200, producatorul poate spera sa obtina faima mult-ravnita, pentru a concura cu rivalii sai conationali. Ne sare in ochi inca de la prima privire designul interesant, cu tastele directionale si butonul send in pozitii opuse, in loc sa fie grupate intr-un mod standard (si mai comod).

Cu acea camera de 4megapixeli mentionata anterior veti face poze care vor zgudui lumea MMS-urilor prin claritate si marime. Conexiunea de tip GPRS Class 10 va dezamagi crunt, fiind extrem de lenta, iar displayul LCD va va oferi o rezolutie destul de veche pentru un terminal modern- 160x128 pixeli. Cu 128 de MB de memorie interna si o conexiune USB 1.1 lenta, VK2200 ar face bine sa aiba un pret decent daca vrea sa intre pe piata si sa aiba succes.

Cu ce se lauda totusi acest terminal? Are marimea unei carti de credit si o greutate de 53 de grame, cu tot cu baterie. Daca pretul va fi pe masura marimii, ne putem declara multumiti, in caz contrar VK Mobile vor ramane anonimi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×