Indicii in legatura cu Google phone

1.344 ori
<b>Indicii in legatura cu Google phone</b>Sa fie inca un zvon sau chiar produsul final? Pozele nu par sa reprezinte un concept phone, desi tot ce stim despre Google Phone si va vom dezvalui sunt informatii primite pe forumurile de specialitate. S-ar putea ca tastatura QWERTY sa fie un pic...

Sa fie inca un zvon sau chiar produsul final? Pozele nu par sa reprezinte un concept phone, desi tot ce stim despre Google Phone si va vom dezvalui sunt informatii primite pe forumurile de specialitate.

S-ar putea ca tastatura QWERTY sa fie un pic incomoda, fiind plasata in imediatata vecinatate a displayului, care are un mod destul de ciudat de a descoperi tastele de dedesubt. Google Phone va include 3G, WiFI si o camera de 2 megapixeli, ca sa nu mai vorbim de un "ambalaj" marca Samsung. De unde stim aceste date? Testele de piata, sondajele si zvonurile, puse cap la cap au dat nastere himerei din poza de mai sus.

"Toate serviciile Google disponibile si pentru PC", cu aceasta trasatura se lauda producatorii si astept cu nerabdare sa folosesc Google Earth pe noul meu terminal gPhone (fara aluzii la iPhone). Va gasi oare terminalul de la Apple un rival puternic in acest telefon cu ecran urias si probleme de design? Nu credeti zvonurile si asteptati CeBIT, deoarece ceva imi spune ca Google este gata sa dea lovitura marilor nume din industria mobila.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×