Un telefon misterios cu procesor MediaTek MT6595 obține un scor imens În AnTuTu: 43.149 puncte

1.460 ori
<b>Un telefon misterios cu procesor MediaTek MT6595 obține un scor imens În AnTuTu: 43.149 puncte</b>Se întâmplă rar ca și cele mai puternice terminale mobile de pe piața să ajungă la scorul de 40.000 de puncte în AnTuTu, dar și mai rar să depășească pragul de 40k. Ei bine azi descoperim un device cu procesor MediaTek care a obținut un scor...

Se întâmplă rar ca și cele mai puternice terminale mobile de pe piața să ajungă la scorul de 40.000 de puncte în AnTuTu, dar și mai rar să depășească pragul de 40k. Ei bine azi descoperim un device cu procesor MediaTek care a obținut un scor uriaș în acest benchmark.

E vorba despre un device cu procesor MediaTek MT6595 care ating scorul de 43149 puncte. Evident, benchmarkurile nu reflectă întotdeauna realitatea, dar îmi vine greu să cred că acest model nu rulează orice joc de pe piață și că ar putea avea lag. în ultimele luni tot mai multe terminale din China au atins scoruri impresionante, de obicei cu procesoare Snapdragon 801, sau câte un CPU produs de Huawei sau Intel.

în acest caz e vorba despre un handset cu procesor MediaTek MT6595, cu două sloturi SIM și suport LTE. Acesta e un CPU octa core tactat la 1.7 GHz și însoțit de 3 GB RAM, iar ca OS avem Android 4.4.2. Zvonurile afirmă că acest model ar putea fi Xiaomi Mi3S, sau poate chiar mai misteriosul Meizu MX4. Observați ce distanță mare e între acest model și Galaxy Note 3, care e un campion al benchmarkurilor. Oare ce gadget să fie?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×