Un telefon misterios cu procesor MediaTek MT6595 obține un scor imens În AnTuTu: 43.149 puncte

1.487 ori
<b>Un telefon misterios cu procesor MediaTek MT6595 obține un scor imens În AnTuTu: 43.149 puncte</b>Se întâmplă rar ca și cele mai puternice terminale mobile de pe piața să ajungă la scorul de 40.000 de puncte în AnTuTu, dar și mai rar să depășească pragul de 40k. Ei bine azi descoperim un device cu procesor MediaTek care a obținut un scor...

Se întâmplă rar ca și cele mai puternice terminale mobile de pe piața să ajungă la scorul de 40.000 de puncte în AnTuTu, dar și mai rar să depășească pragul de 40k. Ei bine azi descoperim un device cu procesor MediaTek care a obținut un scor uriaș în acest benchmark.

E vorba despre un device cu procesor MediaTek MT6595 care ating scorul de 43149 puncte. Evident, benchmarkurile nu reflectă întotdeauna realitatea, dar îmi vine greu să cred că acest model nu rulează orice joc de pe piață și că ar putea avea lag. în ultimele luni tot mai multe terminale din China au atins scoruri impresionante, de obicei cu procesoare Snapdragon 801, sau câte un CPU produs de Huawei sau Intel.

în acest caz e vorba despre un handset cu procesor MediaTek MT6595, cu două sloturi SIM și suport LTE. Acesta e un CPU octa core tactat la 1.7 GHz și însoțit de 3 GB RAM, iar ca OS avem Android 4.4.2. Zvonurile afirmă că acest model ar putea fi Xiaomi Mi3S, sau poate chiar mai misteriosul Meizu MX4. Observați ce distanță mare e între acest model și Galaxy Note 3, care e un campion al benchmarkurilor. Oare ce gadget să fie?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×