Un telefon misterios HTC obține un scor uriaș pe AnTuTu, ar putea fi HTC M8

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.423 ori
<b>Un telefon misterios HTC obține un scor uriaș pe AnTuTu, ar putea fi HTC M8</b>Ne apropiem rapid de 2014 și de primele showuri tech ale anului viitor, care ne vor aduce flagshipuri HTC, Nokia, Samsung și LG. Pe cel HTC îl cunoaștem deja puțin, în urma unor scăpări de fotografii și câteva detalii. Astăzi vedem și un...

Ne apropiem rapid de 2014 și de primele showuri tech ale anului viitor, care ne vor aduce flagshipuri HTC, Nokia, Samsung și LG. Pe cel HTC îl cunoaștem deja puțin, în urma unor scăpări de fotografii și câteva detalii. Astăzi vedem și un rezultat de benchmark care ne duce cu gândul la același model.

E vorba despre HTC M8, dar rețineți că nu garantăm că rezultatul din AnTuTu are de-a face cu acest device. știm doar ca un terminal misterios HTC a atins 36.532 puncte în AnTuTu, fiind în aceeași ligă cu Sony Xperia Z1, Samsung Galaxy Note 3 și LG G2. Numele de cod al handsetului este HTC 0P6B120, ceea ce nu ne oferă prea multe detalii.

HTC M8

Putem totuși deduce că avem de-a face cu un telefon cu procesor Snapdragon 800, probabil varianta MSM8974 de 2.3 GHz. E foarte posibil ca acesta să fie succesorul lui HTC One, adică M8, care ca design aduce foarte mult cu One. @evleaks avea mai multe detalii cu câteva zile în urmă, afirmând că noul venit va incorpora un display Full HD de 5 inch, Android 4.4 KitKat și un nou HTC Sense, versiunea 6.0.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×