Un telefon Xiaomi neanunţat încă apare în imagini hands on; Ar putea fi Xiaomi Redmi Note 4X

831 ori
<b>Un telefon Xiaomi neanunţat încă apare în imagini hands on; Ar putea fi Xiaomi Redmi Note 4X</b>Xiaomi va aduce noi smartphone-uri mid-range pe piață în acest an, printre modelele pregătite pentru moment aflându-se și Redmi Note 4X - o variantă actualizată a phablet-ului de anul trecut. Handset-ul de față ni se dezvăluie astăzi în fotografii reale

Un nou telefon Xiaomi, ce nu a fost anunţat încă tocmai şi-a făcut apariţia într-o serie de imagini hands on şi zvonurile afirmă că ar putea fi vorba despre Xiaomi Redmi Note 4X, deşi dovezile cu privire la identitatea sa sunt neclare.

Xiaomi Redmi Note 4X

Scăparea vine prin intermediul unei postari Weibo, ce dezvăluie spatele şi faţa acestui model argintiu. Zona frontală e generică pentru un terminal Xiaomi, semănând cu modelele Mi5 spre exemplu, datorita butonului Home fizic. Spatele e uşor curbat şi are un decupaj al antenei deasupra camerei principale. Probabil că scannerul de amprente a fost integrat în butonul Home.

Xiaomi

Ce e bizar e că Xiaomi Redmi Note 4X a fost deja certificat de către TENAA şi în documentele oficiale arată diferit faţă de acest handset pe care îl vedem azi. În primul rând nu avea buton Home fizic, iar scannerul de amprente se află în spate. În plus, găseam două decupaje pentru antene în spate, nu doar unul singur. Dacă aceasta e cu adevărat o versiune de Redmi Note 4X, atunci ar trebui să primim 4 GB RAM, 64 GB stocare şi un procesor Qualcomm Snapdragon 653 la bord.

Aşteptăm şi scăpări ulterioare pentru a ne confirma teoriile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×