Xiaomi Mi 6 apare într-o fotografie hands-on pe negru, via @Slashleaks

1.860 ori
<b>Xiaomi Mi 6 apare într-o fotografie hands-on pe negru, via @Slashleaks</b>Scăparea începutului de săptămâna nu îi aparţine lui Galaxy S8, ci lui Xiaomi Mi 6, care apare într-o fotografie hands-on alb negru. Ea provine din China şi ne-a parvenit via Slashleaks. Fotografia se potriveşte perfect cu ce am văzut în teaserul Xiaomi..

Scăparea începutului de săptămâna nu îi aparţine lui Galaxy S8, ci lui Xiaomi Mi 6, care apare într-o fotografie hands-on alb negru. Ea provine din China şi ne-a parvenit via Slashleaks. Fotografia se potriveşte perfect cu ce am văzut în teaserul Xiaomi de acum câteva zile.

Xiaomi Mi 6

Vedem camera duală din spate, blitzul dual LED şi un panou din sticlă cu marginile curbate. După fotografia alb negru a apărut şi una color (o vedeți mai jos), de la sursa inițială de pe Weibo, dar şi capturi de ecran şi imagini ce confirmă că Mi 6 va avea o variantă cu 6 GB RAM şi una cu 8 GB RAM. Telefonul e aşteptat la mijlocul lunii viitoare, cu preţ de pornire de 268 de euro pentru modelul cu 4 GB RAM. Alte preţuri aflaţi aici.

mi 6

Sunt şanse mari să aibă procesor Snapdragon 835 la bord şi o baterie de 4000 mAh, plus panou frontal cu muchii curbate. Din moment ce concurează cu Galaxy S8, nu e exclus să aibă un ecran cu diagonală mare şi muchii ultrasubţiri. Butonul Home e totuşi garantat, având în vedere că nu avem scanner de amprente în faţă şi cumva, undeva trebuie integrat şi acesta.

Xiaomi Mi 6

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×