Un terminal Xiaomi cu baterie de 2.000 mAh este certificat de TENAA; acesta ar putea fi un nou device ultra-subțire

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 501 ori
<b>Un terminal Xiaomi cu baterie de 2.000 mAh este certificat de TENAA; acesta ar putea fi un nou device ultra-subțire</b>Pe lângă noi lansări de la CES, în cursul zilei de iei pe web și-a făcut apariția și o informație cu privire la faptul că producătorul chinez Xiaomi are în plan lansarea unui terminal ultra-subțire care va face parte dintr-un nou sub-brand...

Pe lângă noi lansări de la CES, în cursul zilei de iei pe web și-a făcut apariția și o informație cu privire la faptul că producătorul chinez Xiaomi are în plan lansarea unui terminal ultra-subțire care va face parte dintr-un nou sub-brand axat mai mult pe partea de design și mai puțin pe specificațiile tehnice de top.

Astăzi, se pare că posibilitatea lansării unui astfel de device crește odată cu documentele TENAA care atestă certificarea unui telefon Xiaomi cu baterie de 2.000 mAh. Printre posibilele specificații ale acestui device s-ar putea număra un procesor Qualcomm Snapdragon 615 și 2 GB memorie RAM, componente pe care le întâlnim și pe Vivo X5 Max, respectiv Oppo R5.

Potrivit ultimelor zvonuri, Xiaomi urmează a lansa acest produs oficial în aproximativ o săptămână, mai precis pe data de 15 ianuarie. Rămâne să vedem dacă Xiaomi va reuși să aducă pe piață cel mai subțire smartphone, titlul fiind acum acordat lui Vivo X5 Max, telefon ce măsoară doar 4.75 mm în grosime.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×