Micromax lansează o tabletă dual SIM cu ecran de 7.85 inch și design de telefon BlackBerry: Canvas Breeze Tab P660

650 ori
<b>Micromax lansează o tabletă dual SIM cu ecran de 7.85 inch și design de telefon BlackBerry: Canvas Breeze Tab P660</b>Micromax a lansat o tabletă foarte interesantă în această săptămână, un model dual SIM 3G cu posibilitatea de apelare telefonică, pe numele său Canvas Breeze Tab P660. Acest device se remarcă printr-un design ce amintește de un telefon mobil...

Micromax a lansat o tabletă foarte interesantă în această săptămână, un model dual SIM 3G cu posibilitatea de apelare telefonică, pe numele său Canvas Breeze Tab P660. Acest device se remarcă printr-un design ce amintește de un telefon mobil BlackBerry Passport, dar fără tastatura QWERTY.

Terminalul vine pe roșu sau negru și include un procesor quad core MediaTek de 1.2 GHz, rulează Android 4.2 Jelly Bean și include o cameră de 5 megapixeli în spate și una frontală de 2 MP. Acest device costă 157 de dolari, iar ecranul său de 7.85 inch este un IPS cu rezoluție de 1024 x 768 pixeli. Dotările sale includ 1 GB RAM, 8 GB stocare, slot microSD cu suport pentru carduri de până la 32 GB.

Avem parte și de conectivitate 3G, WiFi, Bluetooth, GPS, o baterie de 4000 mAh, iar acest produs e vândut exclusiv de către retailerul Snapdeal. Acest produs vine cu 500 MB trafic de date pe lună, prin operatorul local Aircel. în plus, el sosește și la pachet cu un router wireless Micromax, doar pentru clienții din India.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×