Un test independent confirmă faptul că Xiaomi Mi Mix 3 suportă până la 600.000 acționări ale mecanismului slider

2.942 ori
<b>Un test independent confirmă faptul că Xiaomi Mi Mix 3 suportă până la 600.000 acționări ale mecanismului slider </b>Cel mai nou trend apărut pe piața smartphone în acest an este cel al mecanismului slider pentru camera foto, modalitate prin care scăpăm de un decupaj frontal care de multe ori deranjează extrem de mult pe parcursul utilizării device-ului

Anul 2018 ne-a adus printre altele în zona smartphone și trendul mecanismelor slider, modalitate prin care producătorii pot oferi o experiență completă full-screen fără ca vreun decupaj generos să fie integrat în zona de sus a ecranului. Există deja câteva modele cu această abordare precum Oppo Find X, Lenovo Z5 Pro, Huawei Honor Magic 2 și totodată Xiaomi Mi Mix 3.

Acesta din urmă este cel mai ieftin flagship cu mecanism slider de pe piață și astăzi aflăm un detaliu important. Este desigur vorba despre mecanismul slider după cum spune și titlul, sau mai bine zis despre rezistența în timp a acestuia. Deși Xiaomi a dezvăluit la debut faptul că telefonul suportă cel puțin 300.000 acționări ale mecanismului slider, în realitate cifra este și mai mare.

Un test independent ne confirmă că putem realiza fără probleme până la 600.000 asemenea acțiuni de slide, adică undeva la 7-8 ani de utilizare. Ar fi interesant de aflat acum care este numărul mediu de acționări pe zi al mecanismului slider, asta ținând cont de faptul că mulți vor deschide-închide slider-ul și în joacă fără a avea nevoie de camera selfie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×