Varianta mai accesibilă de Xiaomi Mi 8 Explorer ar putea renunța la soluția de scanare facială 3D

903 ori
<b>Varianta mai accesibilă de Xiaomi Mi 8 Explorer ar putea renunța la soluția de scanare facială 3D</b>În ziua debutului comercial pe piața din China a smartphone-ului Xiaomi Mi 8 Explorer aflăm și un detaliu interesant, acela că varianta mai accesibilă a acestui terminal ar putea renunța la soluția de scanare facială 3D pe care o regăsim

La scurt timp de la debutul lui Xiaomi Mi 8 Explorer aflam pe seama unui zvon că firma chineză are în plan și lansarea ulterioară a unei variante mai accesibile cu 4 GB RAM, variantă care tocmai ar fi fost certificată de către TENAA. Listarea pe care o avem la dispoziție confirmă într-adevăr faptul că apar și noi configurații mai accesibile cu 4 GB RAM și 6 GB RAM, asta în vreme ce modelul inițial care a început să se vândă în China sosește cu 8 GB RAM.

Xiaomi Mi 8 Explorer

Există și un alt detaliu dezvăluit de fotografii, acela că decupajul din partea superioară a ecranului este ceva mai mic. Pe deasupra nici setup-ul de camere și senzori nu mai este același ca pe varianta originală, fapt ce poate fi observat chiar și în imaginea de față care ce-i drept este cam întunecată. 

O asemenea decizie de a se renunța la întreg ansamblul de scanare facială 3D ar fi fost luată cu scopul de a reduce costurile și ca publicul să poată achiziționa o variantă mai accesibilă a telefonului îndrăgit. Pentru că scanner-ul de amprente nu apare în spate, sunt mari șanse ca acesta să fie păstrat integrat în display.

Nu se știe cât de curând va debuta noua configurație, dar urmărim știrile și scăpările din China cu mare atenție. Apropo, restul dotărilor hardware vor rămâne neschimbate!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×