Breton nou pentru Xiaomi Mi 9 odată cu prima sa actualizare software; Iată alte noutăţi

2.319 ori
<b>Breton nou pentru Xiaomi Mi 9 odată cu prima sa actualizare software; Iată alte noutăţi</b>Xiaomi se mişcă rapid şi deja oferă actualizări pentru flagshipul Mi 9, care a fost prezentat oficial pe 20 februarie. Acest nou release software umblă la felul în care arată bretonul din zona superioară a ecranului, dar sunt şi alte

Xiaomi se mişcă rapid şi deja oferă actualizări pentru flagshipul Mi 9, care a fost prezentat oficial pe 20 februarie. Acest nou release software umblă la felul în care arată bretonul din zona superioară a ecranului, dar sunt şi alte noutăţi, pe care le aflaţi mai jos.

Xiaomi Mi 9

Actualizarea aduce îmbunătăţiri la nivel de cameră, inclusiv un mod pe bază de AI şi o funcţie care îţi permite să faci captura odată cu detecţia mişcării în vreme ce filmezi. Noutatea neobişnuită este totuşi schimbarea formatului de breton pentru device. Acum seamănă mai mult cu cel de pe OnePlus 6T, decât cu cel de pe un Galaxy A30 sau A50.

Xiaomi Mi 9

Versiunea de software despre care scriem aici este 10.2.11.0 a lui MIUI 10 (cea stabilă din China). Utilizatorul poate alege formatul nou de breton, sau să îl păstreze pe cel vechi. Update-ul e uriaş, la 2.4 GB şi e doar pentru modelele din China deocamdată. Decizia de a umbla la acel decupaj vine după ce utilizatori din China s-au plâns de forma sa pe forumuri.

Cei care cumpără Xiaomi Mi 9 la nivel global primesc update-ul odată cu MIUI 10.2, deci mai au de aşteptat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×