Huawei Honor Magic 2 primește un scurt hands-on ce dezvăluie un detaliu important despre mecanismul slider

1.786 ori
<b>Huawei Honor Magic 2 primește un scurt hands-on ce dezvăluie un detaliu important despre mecanismul slider</b>Pe final de lună este programată printre altele și lansarea lui Huawei Honor Magic 2, un telefon care va aborda un design bezeless grație unui mecanism slider pentru camera foto. Acesta va avea de înfruntat rivali precum Xiaomi Mi Mix 3

Finalul lunii octombrie ne va aduce multe evenimente, astfel că pe lângă conferințele OnePlus și Apple vom avea și show-ul Huawei Honor din China acolo unde va debuta ineditul Honor Magic 2. Acesta a tot apărut în leak-uri pe parcursul ultimelor săptămâni și am aflat pe această cale faptul că va aduce un mecanism slider pentru camera foto - modalitate prin care se elimină nevoia unui decupaj în ecran.

Crește și raportul screen to body ratio, iar camerele selfie pot la rândul lor evolua. După cum spune și titlul acestui articol, Honor Magic 2 tocmai ce și-a făcut apariția într-un scurt clip hands-on, material care la prima vedere pare a fi tot un soi de teaser. Deși nu vedem prea multe cadre cu dispozitivul, reușim să aflăm un detaliu foarte important despre mecanismul slider.

Mai precis, descoperim că activarea mecanismului se va realiza manual și nu automat precum în cazul lui Oppo Find X atunci când este deschisă aplicația de cameră foto. Posibil ca sistemul de aici să fie unul mai rezistent în timp, dar îl vom lăsa pe JerryRigEverything să ne confirme acest detaliu odată ce testează noul dispozitiv.

Ca dotări, Magic 2 va aduce ecran de 6.4 inch cu tehnologie AMOLED, procesor Kirin 980 și o cameră triplă în spate. Cel mai probabil vom avea și aici tehnologia de încărcare ultra rapidă 40W.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×