Un viitor flagship Nokia ar putea sosi până la urmă cu optică ZEISS; aflăm astăzi detalii!

2.022 ori
<b>Un viitor flagship Nokia ar putea sosi până la urmă cu optică ZEISS; aflăm astăzi detalii!</b>Se zvonea de ceva timp faptul că viitorul flagship Nokia ar urma să ne ofere o cameră foto cu optică ZEISS, lucru ce a fost într-un fel infirmat de către oficialii companiei cu câteva săptămâni în urmă. Ne întoarcem astăzi asupra subiectului și asta

După cum bine știți cei de la Nokia împreună cu HMD Global au adus în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 un trio de noi terminale mobile printre care s-a numărat și varianta actualizată Nokia 3310. Cu toate că așteptam și un flagship veritabil la fața locului, dorința nu s-a îndeplinit așa că tot ce putem face este să sperăm că finlandezii au pe lista de viitoare produse și un asemenea smartphone high-end.

Un lucru care s-a tot vehiculat ar fi că flagship-ul cu pricina ar urma să ofere optică ZEISS, o echipare pe care HMD Global a infirmat-o într-un fel sau altul pe Twitter, referindu-se la faptul că smartphone-urile Nokia nu vor mai utiliza această tehonologie. Totuși, cei de la Nokia Power User au luat legătura cu HMD Global pentru o lămurire în această privință și răspunsul este cel puțin promițător.

Aparent, oficialii HMD Global s-au referit prin acea postare doar la faptul că actualele modele Nokia 3, Nokia 5 și Nokia 6 nu vor utiliza optică ZEISS, lucru ce ne poate da de înțeles că tehnologia încă este în cărți pentru un viitor smartphone. Rămâne de văzut totuși dacă într-adevăr un asemenea smartphone va sosi pe piață și când anume..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×