Următorul flagship Nokia ar putea fi exact ce doresc fanii şi asta cu ajutorul Google

4.179 ori
<b>Următorul flagship Nokia ar putea fi exact ce doresc fanii şi asta cu ajutorul Google</b>Anul acesta în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress, finlandezii de la Nokia au venit cu 3 noi terminale mobile, printre care și succesorul lui 3310. Din păcate nici un flagship veritabil nu s-a numărat printre noile dispozitive dar avem

MWC 2017 ne-a adus 2 telefoane Nokia noi şi lansarea internaţională a lui Nokia 6, dar nu şi un flagship. Acela e de fapt telefonul aşteptat cu sufletul la gura de fanii Nokia de fapt. Ei bine, azi aflăm că Google ar fi jucat un rol crucial în realizarea sa, dar si a produselor viitoare, conform unui oficial HMD Global.

Per Ekman, vicepreşedinte HMD Global pe zona Orientului Mijlociu şi Africa de Nord a acordat un interviu celor de la Gulf News în care a discutat despre viitoarele terminale. Au fost amintite parteneriate strategice importante cu Foxconn şi Google, iar oficialul a declarat că majoritatea smartphone-urilor de pe piaţă nu rulează Android OS în modul în care ar trebui să o facă.

Acel skin aplicat peste e uneori impediment şi nu avantaj pentru utilizatori. Per Ekman consideră că un consumator are dreptul la cea mai nouă versiune a unui OS şi a promis că Nokia/HMD Global va oferi actualizările Android imediat ce sunt disponibile de la Google. A fost promisă şi integrarea lui Google Assistant pe viitoare smartphone-uri şi rularea unui Android pur, curat şi mereu la zi cu security patch-urile.

Partenerul favorit Google, Samsung a început să fie tot mai rebel în ultima vreme, creând Bixby, un rival pentru Google Assistant şi încercând mereu să realizeze un rival pentru Android, deşi Tizen are probleme de securitate spre exemplu. Nokia ar putea fi noul "preferat al profesorului" şi mă refer aici la Google, care ar putea lua brandul sub aripa sa şi poate chiar să realizeze un viitor telefon Pixel cu ajutorul HMD Global.

Până atunci aşteptăm să se concretizeze Nokia 8 şi Nokia 9.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×