Nokia 8 ar fi apărut pe un site oficial Nokia, dar a fost scos imediat; Iată detalii!

2.723 ori
<b>Nokia 8 ar fi apărut pe un site oficial Nokia, dar a fost scos imediat; Iată detalii!</b>Zilele trecute am văzut o randare a lui Nokia 8, din surse convingătoare şi de încredere, iar azi terminalul reapare, de această dată chiar prin intermediul Nokia. Aparent smartphone-ul a fost listat pe un site oficial al finlandezilor, dar după ce s-a..

Zilele trecute am văzut o randare a lui Nokia 8, din surse convingătoare şi de încredere, iar azi terminalul reapare, de această dată chiar prin intermediul Nokia. Aparent smartphone-ul a fost listat pe un site oficial al finlandezilor (imaginea de mai sus), dar după ce s-a sesizat gafa a fost scos rapid.

Listarea a avut loc pe site-ul oficial din China al companiei. Noroc cu fanii iuţi de mână, care au realizat capturi, astfel că avem imaginile din acest articol. Ele coincid cu cele popularizate de Venturebeat recent. Nokia 8 aduce cu Nokia 6, mai ales privit din faţă, în vreme ce în spate tronează o cameră duala, cu optică Zeiss. În faţă avem buton Home cu scanner de amprente, iar muchia de sus şi jos a ecranului este groasă.

Nokia 8
Leak de Eavn Blass (Venturebeat)

La interior ar trebui să găsim un procesor Qualcomm Snapdragon 835, 4 sau 6 GB RAM şi 64 GB stocare. Ecranul de 5.3 inch are rezoluţie Quad HD, iar Nokia 8 ar trebui să vină în multiple variante de culoare, printre care albastru, argintiu, auriu/albastru şi auriu "cupru". Noul handset rulează Android 7.1 Nougat şi ar trebui să vină la un preţ în jur de 600 de euro, la liber.

Sursele afirmă că va debuta până la final de lună.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×