Un widget atractiv de la LG (meteo/ceas) acum pe orice telefon Android

Autor:  | Publicat în:  Android 4.090 ori
<b>Un widget atractiv de la LG (meteo/ceas) acum pe orice telefon Android</b>Dacă HTC are un Hub propriu pe WP7 și interfața Sense pe modelele Android, oferindu-vă ora exactă și predicții meteo cu o grafică incredibilă, ei bine și LG stă destul de bine la acest capitol. Producătorul de telefoane are un widget special...

Dacă HTC are un Hub propriu pe WP7 și interfața Sense pe modelele Android, oferindu-vă ora exactă și predicții meteo cu o grafică incredibilă, ei bine și LG stă destul de bine la acest capitol. Producătorul de telefoane are un widget special pe care îl puteți admira mai jos, acesta afișând atât oră, cât și condițiile atmosferice.

Ei bine, acum widgetul poate sosi și pe alte modele Android decât cele LG și există două versiuni pe care le puteți descărca. Una dintre ele prezintă o margine în partea exterioară (varianta standard de la LG) și o variantă customizata, fără acea margine. Puteți descărca aceste widgeturi de pe forumul XDA Developers, dacă sunteți curioși.

Dacă folosiți meniul standard de pe Android, atunci există riscul ca widgetul să ocupe tot ecranul, dar pentru a evita această problemă, va trebui să instalați un launcher third party precum Launcher Pro.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×