Angry Birds Rio, bazat pe un film?! Jocul sosește În martie! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 2.373 ori
<b>Angry Birds Rio, bazat pe un film?! Jocul sosește În martie! (Video)</b>Un nou titlu Angry Birds nu poate decât să ne bucure, mai ales că jocul a făcut furori pe toate terminalele mobile pe care a ajuns. Ei bine de această dată lucrurile stau puțin altfel, titlul fiind inspirat din filmul Rio. Această animație este...

Un nou titlu Angry Birds nu poate decât să ne bucure, mai ales că jocul a făcut furori pe toate terminalele mobile pe care a ajuns. Ei bine de această dată lucrurile stau puțin altfel, titlul fiind inspirat din filmul Rio. Această animație este produsă de către 20th Century Fox, iar trailerul sau îl puteți vedea aici.

împletind gameplay-ul clasic și porțiuni din filmul de animație Rio, Angry Birds Rio are și un trailer oficial, pe care îl puteți urmări mai jos. Acesta a fost lansat de producătorul său, compania Rovio, care ne informează că jocul va avea 45 de nivele bazate pe filmul Rio. Vom putea juca noul Angry Birds atât pe telefoane, cât și pe tablete și ne așteptam la o grafică spectaculoasă, mai ales după ce am văzut amuzantul trailer al filmului înrudit.

Până la sosirea lui Angry Birds Rio în martie, puteți să vă jucați versiunea de Valentine's Day a faimosului joc, care va apărea în curând. Aflăm și că în aprilie se va lansa filmul de animație Rio, dacă vă interesează povestea unor papagali colorați și aventuroși.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×