Unele dintre funcţiile lui iPhone 8 ar putea fi dezactivate la debut; Problemele cu softul pe viitorul flagship sunt confirmate

2.072 ori
<b>Unele dintre funcţiile lui iPhone 8 ar putea fi dezactivate la debut; Problemele cu softul pe viitorul flagship sunt confirmate</b>Veștile rele continuă să sosească pentru iPhone 8, un telefon în al cărui stadiu de dezvoltare apar multe piedci. Aflăm astăzi că o serie de funcții software ale smartphone-ului aniversar Apple ar putea fi dezactivate la debut, urmând ca odată cu

Cei care şi-au pus bani deoparte pentru iPhone 8 trebuie să afle azi că ar putea cumpăra un terminal "castrat" la debut, căruia i-ar putea lipsi unele funcţii. Acestea ar putea fi activate ulterior, cum am văzut cu modul Portrait al camerei de pe iPhone 7 Plus.

Informaţii provenind de la Fast Company indică faptul că iPhone 8 ar putea chiar fi amânat sau lansat cu funcţii lipsă, atât de grave sunt problemele sale la nivel software. Inginerii Apple ar fi lucrat peste program în ultima vreme, încercând să repare toate bugurile şi problemele pentru modelul aniversar de iPhone. Dacă nu se rezolvă totuşi rapid, atunci am putea vedea câteva funcţii lipsă la debut.

E vorba despre încărcarea wireless în special şi recunoaşterea facială. Practic, telefonul va avea tot hardware-ul necesar şi aferent, dar software-ul nu va fi gata. Nu e chiar o premieră, pentru că şi Samsung Galaxy S8 a debutat cu Bixby drept unul dintre selling point-uri şi la luni bune de la lansare tot nu e 100% funcţional. Mai e neclară şi ideea de a primi sau nu la pachet accesorii de încărcare wireless cu iPhone 8.

iPhone 8 ar urma să folosească un tip de încărcare fără fir prin inducţie, ceea ce implică amplasarea sa pe un pad special. Sursele afirmă că e vorba de încărcare wireless Qi, dar nu putem garanta acest lucru. Şi noul senzor 3D Apple are probleme, acesta urmând să fie folosit pentru a debloca telefonul prin recunoaştere facială. Se discuta chiar despre renunţarea la Touch ID în favoarea sa, dar doar dacă totul merge strună.

Problema e că Touch ID e vital pentru Apple Pay şi nu poţi renunta la el peste noapte. Până la urmă nu vom avea niciodată idee ce conflicte sunt acum în laboratoarele Apple şi vom vedea doar produsul finit, aşa că îl aşteptăm cu interes la toamnă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×