Varianta succesor a lui iPhone SE ar putea fi lansată la început de 2018; Wistron va produce telefonul în India

1.597 ori
<b>Varianta succesor a lui iPhone SE ar putea fi lansată la început de 2018; Wistron va produce telefonul în India</b>Mai luăm o pauză de la scăpările lui iPhone 8 și ne îndreptăm atenția către cel mai nou leak asociat variantei actualizate pentru iPhone SE. Potrivit unor surse din industrie se așteaptă ca la începutul lui 2018 cei de la Apple să lanseze oficial

Finalul săptămânii vine și cu vești interesante referitoare la varianta succesor iPhone SE, terminal care aparent va fi lansat la începutul anului viitor, asta dacă e să credem cel mai nou leak ajuns online. Surse din industrie susțin că producătorul taiwanez Wistron Corp. se pregătește pentru expansiunea fabricii din India cu scopul de a produce noua generație de iPhone compact.

Există aici și mențiunea faptului că Wistron va fi gata pentru livrarea noului iPhone SE din trimestrul 1 al acestui an și aflăm în același timp că telefonul va fi ceva mai accesibil în raport cu modelele iPhone ce dispun de diagonale mai generoase. Wistron poartă discuții cu guvernul din Kamataka pentru a pune mâna pe o extra bucată de pământ unde dorește ridicarea unei noi linii de producție șiastfel dublarea sau chiar triplarea capacității de producție în următorii 5 ani. 

O altă informație pe care o mai aflăm este aceea că design-ul va fi similar lui iPhone 7, urmând a se oferi și dotări hardware destul de similare. Vom primi un chipset Apple A10, 2 GB RAM, variante cu 32 sau 128 GB de stocare și o baterie de 1700 mAh. De asemenea, vom avea un panou frontal cu muchii înguste ale ecranului, o cameră frontală de 5 megapixeli și pe spate un senzor de 12 megapixeli.

Pentru început lucrurile sună chiar bine și așteptăm cu interes lansarea acestui telefon, mai ales că iPhone SE s-a dovedit a fi un smartphone bine pus la punct. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×